Jeg tilbyder

 

MOTHER-CIRCLE

Om moderskab, familie og graviditet.

 

 

Savner du et sted, hvor du kan høre til, som den mor du er? Uden at være dresset op, perfekt og overskudsagtig? Et sted med ligesindede kvinder, du kan dele med, grine med, græde og kramme med?

 

Overgangen fra kvinde, til kvinde OG mor er en skelsættende begivenhed i et kvindeliv. I en verden, hvor alt skal gå så stærkt og der findes så mange modeller at være forælder efter, kan en følelse af usikkerhed og ensomhed vokse frem. Mother Circle er ALL INCLUSIVE! Det vil sige, lige meget hvor langt du er i din graviditet eller hvor gammel din baby eller barn er, kan du være med.

 

REBOZO

 

 

Rebozo betyder 'sjal' på mexicansk og er en gammel behandlingsform helt tilbage fra mayaernes tid.

 

 

Rebozo-massage består af en række blide, vuggende bevægelser af kroppen ved hjælp af et sjal eller tørklæde. Det løsner spændinger i kroppen på en blid, men effektiv måde. Rebozo-massage kan også bruges til at modne kroppen til fødsel og som smertelindring undervejs i fødslen.

Rebozo-massage er også god imod menstuationssmerter.

 

REBOZO-LUKNING

 

 

En rebozo-lukning kaldes også for rebozo-svøbning. Her bliver du blidt svøbt i tæpper og tørklæder og giver dig en velfortjent pause.

 

 

En rebozo-lukning kan hjælpe dig med at lande i din krop igen efter en fødsel. Ved at lade sig svøbe, tillader du dig selv at blive holdt og give dig selv en pause. Din krop slapper nemmere af og derved får den lettere ved at heale sig selv. Nervesystemet bliver nulstillet og du kan opleve at blive fyldt op af større velvære og mere overskud. 

 

SAMTALE-SESSION

 

 

Med udgangspunkt i dig og alt, hvad der rører sig i og omkring dig.

 

 

Tid, rummelighed og nærvær.

Det er så vigtigt at få italesat de tanker og følelser, der opstår og fylder når du er gravid, har født eller gerne vil være gravid.

 

Ved at italesætte det du går og pusler med, og det at du bliver lyttet til og holdt, gør at du har lettere ved at lande i din graviditet, blive klar til fødsel eller blot nyde din lille ny baby.

 

REBOZO I FØDSEL

 

 

Lær at bruge Rebozo-massage under fødslen.

 

Dette er en oplagt mulighed for din partner til at få en mere aktiv rolle under fødslen af jeres barn.

Rebozo bruges i ve-pauserne og afspænder bækkenet.


Ved brug af rebozo under fødslen reduceres behovet for medicinsk smertelindring markant, samt oplevelsen af smerter og anspændthed.


1 times undervisning for dig og din partner.

 

MAMA-BESØG

 

 

Mere info kommer snart...

 

 

KONTAKT

 

Telefon: 27 50 52 36

Email: post@hannahfreja.dk

TELEFONTIDER

 

Mandag - fredag: 16.00-18.00

Weekend: Efter aftale.

FØLG MIG HER

 

Copyright © All Rights Reserved